Te haver, figyelj!

2017. március 31. 21:39 - padrian

Hé, te haver! Figyelj! Miért tartanak ezek szünetet, ráadásul hétszer is egy számon belül? Ja, hogy ez nyolc szám. Aha…

the_blood_album.jpeg

 De haver, akkor figyelj! Miért nem egy számot írtak, ami olyan hosszú, mint nyolc? Inkább egyszer szenvedjen az ember, mint nyolcszor, nem?

 Te haver, figyelj! Ezek akkor most olyanok a zenében, mint a párizsi Notre-Dame? Hát az is gótikus, ezek meg valami gothic rockot nyomnak! Olyan emócionális emót emóznak, de olyan emósan keményen, hogy valószínűleg egy fekete lapra fekete betűvel írták a szövegeket.

 Figyelj, haver! Mi ez a név? Ráadásul az album címe is ez. Most tényleg haver, AFI?!  Egy picit elkalandozok, és a google már visz is az ÁFI oldalára. Nehogy már felszámoljanak! Majd én számolok. Elsősorban le, ezzel az egésszel. Meg el, az ördögnek az időmmel, mert erre szántam.

 Tényleg, te haver, figyelj! Meghallgatod ezt a The Blood Albumot, és menten felvágod az ereidet, mert vért kívánsz. Mondjuk azét, aki erre kárhoztatott. Meg arra, hogy számolgasd az albumaikat. Mind a 10 stúdiót, az 1 live-ot, meg a válogatást. És a producerek neve, Jade Puget és Mr. Hyde, komolyan mond neked bármit is, haver? Ezért hallgatsz zenét?

 Te haver, figyelj? Az nem számít, hogy élvezd is? Kikapcsolódni nem lehetne úgy, hogy maximum másnap fájjon a fejed?  Itt meg már fél perc után. Harsog ez a garage punkos horror punk, pop punkkal keveredett punkos punk. Te haver! Te tudod mi az a screamo, mert nekem lövésem sincs.

 Figyelj, haver! Miért is kell egyáltalán úgy tennem, mint aki ért ehhez az egészhez? Azt mondod azért, mert manapság ez a norma? Add el magad, nem számít, hogy legalább egy kicsit konyíts ahhoz, amit teszel.?Momentán most én épp ehhez, amiről rizsázok neked. Tegyek úgy, mintha ott lennék a vb-n, körmöljek belőle egy naplót és elismert újságíró leszek, ahol kiélhetem gyerekkori frusztráltságaimat? Ez megy ma, nem haver?

 Nem érted? Figyelj haver, akkor minek írtam ezt az egészet?

 Jól van haver, hagyjuk! Megnézzük, merre ne pisiljek, és jó lesz lemezkritikának…

komment
süti beállítások módosítása