A csúcs (÷)

2017. március 28. 12:51 - dzsuganakos

divide_cover.pngFotó: Wikipedia 

A brit énekes stúdióalbuma már a megjelenés napján rekordot döntött a Spotyfion, hisz egy nap alatt 57 millióan, 5nap alatt 273 millióan hallgatták meg. A 26 éves énekes így megdöntötte a The Weeknd korábbi csúcsát. 

Ed Sheeran elhalasztotta albuma kiadását, hogy az elnökválasztás ne vonja el róla a figyelmet, és odatudjon rá figyelni a nagyközönség. Vagyona 45 millió fontra rúg a becslések szerint. A döntéseit kiválóan megfontoló Sheerant a leggazdagabb a 30 év alatti brit hírességek közöttött tartják számon.

Az albumon a leghíresebb szerzemény kétségtelenül a Shape of You, melyet több mint 10 millióan hallgattak meg a Spotify-on egy nap alatt. 

Sheeran egy újítást hozott azzal, hogy 16 dal került az albumába, ami meglepő, hiszen általában 12 dalt szoktak közzétenni lemezenként. 

Az album nagyrésze Sheeran élményeiről szól. A címe is erre utal. A Divide cím felosztást jelent, mely élete szakaszait mutatja be. Minden dalnak van egy ismert Sheeran-es hangzása. A prímet a Shape of You nyerte el az emberek körében, azonban néhány érzelmes dalt is hallhatunk.

Az eredményeket rövid idő elteltével hozta, mindenfajta rekordott megdöntött, jó úton halad a csúcs felé. 

A zenész azt nyilatkozta, hogy Adele lemez eladásait szeretné túlszárnyalni.

Sheraan az új generáció egyik nagy kedvencévé vált. A számok is igazolják nagy sikerét. Valljuk be minőségi dalokat készített, aki szereti ezt a zenei világot, az könnyen tud vele azonosulni. A Divide stúdióalbuma egy fiatalos, kreatív, összeszedett és kimagasló album.

Aki szereti a könnyed, hangzásban gazdag dalokat, annak feltétlenül meg kell hallgatnia!

 

komment
süti beállítások módosítása